Вівторок, 16.04.2024, 09:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Білоцерківська ДЮСШ №1

Головна » 2013 » Вересень » 17 » Олімпійський урок ДЮСШ № 1
11:47
Олімпійський урок ДЮСШ № 1


    Відповідно до нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича та загальнодержавної програми розвитку фізичної культури і спорту основні зусилля влади на Київщині спрямовані, як наголосив губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк, « на популяризацію здорового способу життя, особливо серед молоді. Заняття спортом загартовує організм, закладає міцну основу майбутнього здоровя кожної людини. Наше завдання створити всі умови, аби до занять спортом щоразу долучалося більше наших краян.

 

  З метою популяризації спорту, здорового способу життя та розвитку Олімпійського руху в Україні 10 вересня 2013 року в фехтувальному залі Комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячо-юнацької спортивної школи № 1 відбувся Олімпійський урок, присвячений Дню працівника фізичної культури та спорту « Діти - Олімпійська надія України». У заході прийняли участь члени юнацької збірної команди України: КМС – Задорожній Влад, МС України Качан Дмитро, Степура Павло, та молоді рапіристи тренерів-викладачів школи Миколовича Євгена та Апалькова Сергія. На уроці були присутні також випускники відділення фехтування майстри спорту України, неодноразові переможці першостей України: Сергій Мимренко ( шпага) та Олег Некрасов ( рапіра).

 

  Захід відбувся на високому організаційному рівні, став справжнім майстер-класом для молодих та зовсім юних спортсменів, якість якого кожен може оцінити переглянувши Новини Київщини на 5 каналі Національного телебачення в неділю 15 вересня 2013 року о 17.20 в спортивному розділі.

 

  13 вересня у баскетбольному залі Комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячо-юнацької спортивної школи № 1 провів Олімпійський урок з баскетболу, старший тренер відділення, тренер вищої категорії Федоренко Богдан Анатолійович. Розпочав урок директор школи Гончаренко Юрій Анатолійович, який зачитав звернення Президента НОК України та голови Київської облдержадміністрації.

  У заході прийняли участь 36 вихованців відділення баскетболу нашої школи та Київського обласного спортивного ліцею фізичного виховання та спорту.

 

  Протягом тижня у відділенні стрільби кульової провели змагання, присвячені Олімпійському уроку та Дню фізичної культури і спорту.

 

  У відділенні гімнастики спортивної – естафети серед учнів груп початкової підготовки.

 

  У 5 - спортивних класах проведені бесіди спрямовані на популяризацію здорового способу життя та Олімпійського руху в Україні. Загалом у Олімпійському тижні прийняли участь близько 400 чоловік.

 

  Колектив Комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячо-юнацької спортивної школи № 1 висловлює подяку міському Голові Савчуку Василю Петровичу та начальнику управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Петрику Юрію Федоровичу за сприяння розвитку спорту нашої школи.

                    

 

           

Переглядів: 638 | Додав: LarisaAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz