Четвер, 25.04.2024, 05:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Білоцерківська ДЮСШ №1

Головна » 2013 » Вересень » 30 » Фехтування
12:26
Фехтування

  З 22 по 24 вересня 2013 р. в м.Миколаєві пройшов Чемпіонат України з фехтування на рапірах серед юніорів, памяті  чемпіона світу Віктора Мурашова.

  В змаганнях брали участь збірні команди 12 провідних областей України - змішана збірна команда Дніпропетровськ-Луганськ та збірна республіки Молдова.

 Змагання стали першим етапом комплектування національної збірної команди серед кадетів та юніорів для участі у ВеснянихЧемпіонатах Європи та світу. Саме тому запеклість боїв була надзвичайно високого класу.

  Більшість учасників мали досвід великих міжнародних стартів.

  Тим цінніші результати виступу наших рапірістів в особистих та командних змаганнях.

  Далі детальніше: в особистих змаганнях стартували пятеро вихованців нашої школи: троє кадетів: Степура Павло, Литвиненко Олександр, Качан Дмитро та два юніори: Пилипенко Богдан, Задорожній Владислав ( тренери: Апальков С.В., Мікулович Є.Ю.)

  Відбірковий турнір пройшли усі хлопці у турі прямого вибування свої двобої програли: Литвиненко О. та Степура П. В наступному турі за вихід у шістнадцятку кращих загубились: Качан Д. та Пилипенко Б. Залишившись наодинці, Задорожній Владислав переміг членів національної збірної команди України Гаравського Максима та Асадулаєва Максима, та потрапив до завітної четвірки, але після програшу киянину- Чучукало Дмитру посів третє місце.

 Неменш драматичними були командні змагання.

 Спочатку потрапити до вісімки сильніших нам ледь не завадила збірна Луганськ-Дніпропетровськ ( 45:43) на нашу користь, але потім за вихід в четвірку ми з великою перевагою обіграли команду Києва-ІІ.

  В цій зустрічі справжнім забійником став Павло Степура, який виграв усі три свої двобої, а Влад Задорожній після перемоги 5:0 в останньому бою, поставив остаточну крапку.

  Потім наша команда за вихід у двійну програла команді Київ-І, а за Ш місце виграла у збірної команди Хмельницької області.

 Слід відзначити, що збірна Київщини повністю укомплектована вихованцями Білоцерківської ДЮСШ № 1: Задорожній Влад виконав норматив Майстра спорту України, а інші хлопці - норматив КМС.

                         

  Вітаємо наших фехтувальників з вдалим виступом у Відкритому Чемпіонаті України з фехтування на рапірах.

Ст.тренер відділення - АПАЛЬКОВ Сергій Васильович.

Переглядів: 621 | Додав: LarisaAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz